Kiitos vuoden 2016 Rautavedelle osallistuneille

Vuoden 2016 Rautaveden maraton on onnistuneesti takana ja tällä kertaa pieneen pakkaseen sekä ohuen lumikerroksen päälle saapui juoksemaan yhteensä reilu 300 juoksijaa. Talvisesta kelistä huolimatta osallistujia oli reilusti enemmän pariin edelliseen vuoteen verrattuna, joten suuri kiitos kaikille tapahtumaan osallistuneille juoksijoille, huoltajille ja talkoolaisille.

Nopeimmin maratonin juoksi Juha Virtanen kuluttaen reilun 42 kilometrin matkaan aikaa 2.51.35. Naisista nopeimmin rautaveden ympäri juoksi Marianne Mäkinen ajassa 3.38.30. Voittopokaalien lisäksi nopeimmat maratoonarit saivat palkinnoksi 400 euron lahjakortin Neon Sport- urheilukauppaan. Puolimaratonilla vuoden 2016 nopeimman ajan 1.16.51 kellotti Kylmäkosken Veikkojen Juha Nyyssönen ja naisista nopein oli Anna-Liisa Häkkinen ajalla 1.30.02. Nopeimmin puolikkaat juosseet saivat 200 euron lahjakortin Neon Sportiin. Kympin nopeimmat olivat Markus Välimäki ajalla 35.46 ja VsV:n oma Jonna Karimäki ajalla 39.47.

Erilaisten ryhmien välille järjestettiin toisen kerran joukkuekilpailu, jossa paremmuuden ratkaisi kahden kympin ja kahden puolikkaan juoksijan sijoitukset. Tällä kertaa voiton vei Team Raju, joka sai palkinnoksi neljä sadan euron lahjakortia Vammalan Seurahuoneelle.

Kaikki juoksijat saivat mitalin lisäksi matkaevääksi Pyymäen Leipomon valmistaman Tyrvään Voima ruisleivän.

Maratonin lähtö

Maratonin päälähdössä kello 11 matkansa aloitti noin 90 juokisjaa.

Puolimaratonin lähtö

Puolimaratonille lähti 111 juoksijaa.

10 kilometrin matkaa lähti taivaltamaan 81 juoksijaa.

10 kilometrin matkaa lähti taivaltamaan 81 juoksijaa.

Jonna Karimäki

VsV:n Jonna Karimäki oli nopein naisten 10 kilometrin matkalla.

Comments are closed.