Toivottuja uudistuksia vuoden 2017 maratonilla

Vuoden 2016 maratonin jälkeen osallistujat pääsivät antamaan palautetta Rautaveden maratonista. Yli sadan palautteen perusteella oli havaittavissa, että osallistujat olivat erittäin tyytyväisi tapahtumaan ja moni asia maratonilla säilyykin ennallaan. Palautteista kuitenkin löydettiin joitakin kehityskohteista ja muutamia uudistuksia tullaan toteuttamaan vuoden 2017 tapahtumassa.

Eri matkoilla juostavien sarjojen määrää kokonaisuudessa lisättiin, vaikka muutama sarja poistuikin valikoimasta. Nyt miehille ja naisille on tarjolla samat sarjat kaikilla matkoilla ja sekä kympille että puolikkaalle lisättiin sarjoja uusille ikäluokille. Esimerkiksi 17 ja 50 vuotiaille on tarjolla oma sarja 10 kilometrin matkalla.

Maratonilla ja puolikkaalla urheiluliikkeen lahjakortteja saavat nyt sekä miehissä että naisissa kolme nopeinta juoksijaa, kun aiemmin palkittiin vain nopeimmat. Toki nopeimman palkintosumma pienenee muutoksen myötä, mutta lahjakorttien kokonaisarvo kasvaa aiempaan verrattuna. Myös reittiennätyksistä jaettava lisäravinnepalkinto on muutettu toiveiden mukaisesti tuotepaketista lahjakortin muotoon eli nyt reittiennätyksen tekijä pääsee itse valitsemaan tuotteita 200 euron edestä.

Lisäksi toteutetaan runsaasti pienempiä toiveita, jotka esiintyivät palautteissa. Esimerkiksi seuraavat muutokset on tällä hetkellä tiedossa.

  • Maratonille tullaan lisäämään reitin alkumatkalle yksi juottoasema.
  • Juottoasemien tarkat sijainnit ja varustelu tullaan kuvaamaan vielä kesän aikana nettisivuille.
  • Ilmoittautumiseen/numerolappujen hakemiseen tullaan järjestelemään väljemmät tilat Muistolan koululle, kun liikuntasali otetaan tapahtuman käyttöön.

Comments are closed.