Joukkuekisa

Rautaveden maratonin joukkuekisa on suunnattu erilaisille ryhmille, yhdistyksille, työporukoille ja vastaaville tahoille, joilla on jokin yhdistävä tekijä. Joukkue muodostuu neljästä juoksijasta, jotka voivat osallistua vapaasti eri matkoille tapahtumassa. Joukkuekisan tulokseen lasketaan juoksijoiden sijoitukset omalla matkalla.

Käytännössä kympillä, puolikkaalla ja maratonilla kaikki miehet ja naiset laitetaan aikojen perusteella järjestykseen riippumatta missä ikäluoksaa ovat kilpaileet ja joukkueen jäsenten sijoitukset noilla listoilla lasketaan yhteen. Joukkueessa voi siis olla sekä miehiä että naisia osallistuen eri sarjoille ja matkoille. Joukkueen jäseniksi voi ilmoittaa myös yli neljä juoksijaa, jolloin joukkueen tulokseen huomioidaan neljä parasta sijoitusta.

Joukkuekisassa eivät ole varsinaisesti mukana perinteiset urheiluseurat ja ryhmiin voikin kuulua urheililijoita, jotka virallisesti edustavat urheiluseuraansa. Lähetä joukkueesi ilmoittautuminen osoitteeseen toimisto@rautavedenmaraton.fi. Joukkueeseen kuuluvien juoksijoiden nimiä voi päivittää vielä kilpailupaikalla numeroiden haun/ilmoittautumisen yhteydessä.

Palkintona joukkuekisassa on lahjakortteja Hotelli Seurahuoneelle. 1. 200 €, 2. 150 € ja 3. 100 €. Lahjakortin voi käyttää myös ravintolan tarjoiluihin tai Laiturikahvilassa.

Comments are closed.